fbpx

Advocaat ondernemingsrecht in Den Haag – ScheerSanders Advocaten

Loopt u als ondernemer rond met zekere juridische vragen, loopt u aan tegen juridische problemen, of wenst u daarover gewoon eens van gedachten te wisselen? Dan bent u bij een advocaat ondernemingsrecht van ScheerSanders aan het juiste adres.

Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht is een verzamelbegrip voor tal van juridische kaders waar ondernemers in hun dagelijkse praktijk mee te maken (kunnen) krijgen. Deze zijn verspreid over een grote hoeveelheid verschillende rechtsbronnen. Onze gespecialiseerde ondernemingsrechtadvocaten zijn goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en kunnen u dan ook bij uitstek de weg wijzen door het labyrint van wet- en regelgeving en jurisprudentie. Zij kunnen bovendien bogen op een jarenlange ervaring als ‘huisadvocaat’ van uiteenlopende soorten van ondernemingen, wat hen in staat stelt om te procederen als het moet, maar ook om pragmatische – soms ‘out of the box’ – oplossingen te bedenken.

Aan welke vraagstukken kunt u denken bij het ondernemingsrecht

Heeft u een advocaat op het gebied van ondernemingsrecht nodig in Den Haag? ScheerSanders Advocaten procedeert en adviseert onder andere over de volgende onderwerpen:

 • Het opstellen en beoordelen van contracten en (algemene) voorwaarden
 • Geschillen over de uitleg en uitwerking van contracten
 • Nationale en internationale incasso van vorderingen
 • Problemen rondom faillissementen van bijvoorbeeld afnemers en/ of leveranciers
 • Het saneren en herstructureren van ondernemingen en samenwerkingsverbanden
 • Bestuurdersaansprakelijkheid
 • Aandeelhoudersgeschillen en geschillen tussen vennoten of maten
 • Financierings- en zekerheidsvraagstukken
 • Overnames, fusies, joint-ventures, management- en investor- buy-ins en buy-outs
 • Enquêteprocedures
 • Oneerlijke concurrentie
 • AVG en WWFT compliance

Zoekt u een advocaat ondernemingsrecht in Den Haag of omstreken?

Maak dan kennis met ScheerSanders Advocaten. Wij hebben diverse advocaten die gespecialiseerd zijn in het ondernemingsrecht.  Wilt u juridisch advies inwinnen op het gebied van ondernemingsrecht? De advocaten van ScheerSanders zijn u graag van dienst.

Onze advocaten ondernemingsrecht

Maak kennis met de advocaten van onze sectie ondernemingsrecht: Arjen DoumaAnne Vokurka-Viruly, Liza Stellingwerf en Henriëtte van Dijk-Verheij. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een bespreking van uw zaak of voor nadere informatie. Vul daarvoor het contactformulier op de website in of bel direct naar 070 365 99 33.

Over ScheerSanders Advocaten

ScheerSanders is een advocatenkantoor van middelbare grootte, dat gevestigd is in de Haagse Archipelbuurt. Wij hebben de beschikking over een team van bekwame en ervaren advocaten, die hoogwaardige juridische hulpverlening aanbieden in Den Haag en omgeving.

Naast ondernemingsrecht zijn wij ook gespecialiseerd in andere rechtsgebieden, zoals:

Wij werken samen met een netwerk van fiscalisten, accountants en notarissen. Als wij het nodig achten voor een goed resultaat kunnen wij hen bij uw zaak betrekken of u naar hen doorverwijzen.

Ja, ik heb een ondernemingsrecht advocaat in Den Haag nodig!

Wilt u een advocaat ondernemingsrecht in Den Haag inschakelen? Graag komen wij met u in contact om uw zaak te bespreken. Voor vragen of het voorleggen van uw vraagstuk kunt u vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 070 365 99 33. Ook kunt u het online contactformulier invullen.

Heeft u een advocaat nodig?

Neem contact met ons op!