fbpx

Wie zijn wij

ScheerSanders is een middelgroot advocatenkantoor, gevestigd in de Haagse Archipelbuurt, op enkele minuten van de uitvalswegen, het Centraal Station en het centrum van Den Haag. Ons kantoor is in 1991 opgericht vanuit enkele kleinere advocatenkantoren. Het kantoor bestaat uit een vaste groep van gedreven advocaten en professionele ondersteuning. We vormen met elkaar een hecht team. Ook veel van onze cliënten zijn al jarenlang aan ons kantoor verbonden.

Advocaten

De meeste advocaten op ons kantoor werken al sinds de start van hun carrière bij ons, of zijn op enig moment bij ons kantoor teruggekeerd. Dit kenmerkt ons; wij zijn loyaal, eerlijk en oprecht geïnteresseerd in zowel onze cliënten als onze collega’s. We houden ervan om te doen wat we doen, en dat samen te doen. Wij leveren kwalitatief hoogwaardig werk. Onze advocaten kennen hun vak en houden hun kennis actief op peil. Naast deze inhoud hebben onze advocaten een duidelijke no-nonsens benadering en gaan ze effectief én grondig te werk. Wij vertalen juridische begrippen voor onze cliënten naar praktische oplossingen en heldere strategieën.

Team

Advocaten doen hun werk nooit alleen. Op het kantoor van ScheerSanders weten zij zich ondersteund door een team van professionele krachten. Met elkaar vormen al onze collega’s een hecht team. Omdat ook onze ondersteunende medewerkers vaak lang aan kantoor verbonden blijven, zijn zij goed op elkaar en op de advocaten ingespeeld.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

ScheerSanders is geworteld in Den Haag en voelt zich betrokken bij de stad en omliggende regio. Wij geven dan ook vorm aan de maatschappelijke betrokkenheid van ons kantoor door juist initiatieven uit Den Haag en omstreken te steunen.

Daarnaast houden onze advocaten op diverse locaties in Den Haag en omgeving maandelijks kosteloze inloopspreekuren, zodat ook de minder vermogende rechtzoekenden toegang houden tot het recht.

Heeft u een advocaat nodig?

Neem contact met ons op!