fbpx

Visie van ScheerSanders Advocaten

Bij ScheerSanders vinden wij dat goede juridische dienstverlening op drie pijlers rust: kwaliteit, resultaatgerichtheid en betrokkenheid. Deze visie klinkt door in alle aspecten van de dagelijkse praktijk van onze advocaten en in het werk van ons ondersteunend team.

Kwaliteit

In de beperking toont zich de meester: daarom heeft iedere advocaat van ScheerSanders zich gespecialiseerd. Alle partners binnen het kantoor volgden daartoe specialisatieopleidingen bij gerenommeerde opleidingsinstituten. De advocaten blijven steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun rechtsgebied, onder meer door cursussen en trainingen.

Resultaatgerichtheid

Voor een cliënt zijn de juridische finesses van zijn of haar zaak vaak minder interessant. Het gaat immers om het resultaat. Bij de behandeling van uw zaak houden de advocaten van ScheerSanders dit altijd voor ogen. Zij streven dan ook naar een optimale oplossing voor uw probleem, op zo kort mogelijke termijn.

Betrokkenheid

Of u nu particulier bent, ondernemer of zorgverlener, als cliënt bij ons kantoor bent u verzekerd van een advocaat die oog heeft voor uw unieke situatie, zich daarin echt verdiept en die belang hecht aan een bestendige relatie. Wij zijn er voor u.

Bij ScheerSanders kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, duidelijkheid over de aanpak van uw probleem, eerlijkheid over het te verwachten verloop en openheid over de kosten.

Heeft u nog andere vragen over ons kantoor? Bel dan vooral eens met onze collega (en advocate) Frederike Werts.

Heeft u een advocaat nodig?

Neem contact met ons op!