fbpx

Financiering & overnames

Een belangrijk onderdeel van het ondernemen, is het vormgeven van de financiering van de onderneming. Indien u de financiering en bijhorende zekerheid voor uw onderneming op orde heeft, kan dit een hoop zorgen wegnemen.

De advocaten van ScheerSanders zijn thuis in diverse vraagstukken die met financiering, zekerheid en overnames samenhangen.

Advocaten ondernemingsrecht

Maak kennis met ons team ondernemingsrecht: Arjen Douma,  Liza Stellingwerf en Anne Vokurka-Viruly. Wat kunnen zij voor u betekenen?

Financiering- en zekerheidsvraagstukken

De specialisten van ScheerSanders Advocaten beschikken over ruime kennis en ervaring met het opstellen en beoordelen van kredietdocumentatie en zekerheden. Het team ondernemingsrecht helpt u op de juiste weg in diverse soorten zaken. De advocaten van ScheerSanders zijn zowel thuis in het opstellen van een eenvoudige overeenkomst van geldlening maar kunnen ook adviseren bij het creëren van meer ingewikkelde bedrijfsmatige compte joint financieringen met wederzijdse zekerheids-arrangementen. Daarnaast kunt u ook bij ScheerSanders Advocaten terecht als het gaat om rangordegeschillen, om geschillen over de uitwinning, over renteswaps of leaseproducten, of over crowdfunding.

Overnames, fusies, joint ventures, management- en investor- buy-ins en buy-outs

De specialisten van ScheerSanders Advocaten hebben tientallen overnames begeleid. Wilt u een aandelentransactie of toch een activatransactie, een fusie, aandelenswap, of toch een joint venture/ samenwerkingsverband? De advocaten van ScheerSanders brengen alle voor- en nadelen in kaart en geven advies op maat. Ook zijn wij u van dienst bij het opstellen van alle benodigde overeenkomsten en bijbehorende documentatie en kunnen we u helpen met het inrichten en desgewenst uitvoeren van due dilligence-onderzoek. Heeft een overname niet gebracht wat u ervan verwachtte, zijn u onjuiste prognoses voorgespiegeld of zijn er garanties geschonden? Ook in dergelijke gevallen kunt u bij ScheerSanders terecht voor advies.

Heeft u een advocaat nodig?

Neem contact met ons op!