fbpx

Ondernemers

Ons ervaren MKB-team helpt ondernemers al jarenlang als huisadvocaat met raad en daad bij een breed scala van vraagstukken.

Of het nu gaat om problemen met werknemers, verzekerings- en/of aansprakelijkheidskwesties, vastgoedtransacties of typische ondernemingsrechtelijke problematiek, wij bieden expertise bij bijna iedere ondernemersvraag.

Loopt u al een tijdje rond met de gedachte om juridisch advies in te winnen? Schroom vooral niet om één van onze specialisten te benaderen voor een vrijblijvende oriëntatie. Wij helpen u altijd in de juiste richting, ook als dat zou betekenen dat wij u moeten doorverwijzen binnen onze nationale of internationale netwerken.

Maak kennis met ons MKB team: Arjen DoumaFrederike Werts, Eric-Jan Krijgsman,  Irene LansenAnne Vokurka-Viruly en Liza Stellingwerf.

Wat kunnen zij voor u betekenen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arjen Douma of door te bellen met 0703659933. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u een advocaat nodig?

Neem contact met ons op!