fbpx

Op zoek naar een advocaat in Den Haag?

Bent u in een juridisch conflict verwikkeld geraakt? Of loopt u binnen bepaalde zaken tegen kwesties aan waarover u graag advies van een juridisch expert wilt ontvangen? Bent u daarom op zoek naar een advocaat in de omgeving van Den Haag? ScheerSanders Advocaten is u graag van dienst.

Wij zijn een advocatenkantoor gevestigd in Den Haag. We hebben de beschikking over een breed team aan ervaren advocaten, met specialisaties in onder meer het arbeidsrechterfrechtfamilie- en jeugdrechtgezondheidsrechtletselschademediationaanbestedingsrecht,  internationale kinderontvoering en ondernemingsrecht.

ScheerSanders Advocaten staat zowel particulieren, ondernemers als zorgverleners bij. Bent u benieuwd wat wij als advocaat in Den Haag voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Een advocaat van ScheerSanders Advocaten

Als advocatenkantoor in Den Haag en omstreken bieden wij kundige juridische dienstverlening aan voor zowel particulieren, ondernemers als zorgverleners. Omdat onze advocaten op verschillende terreinen binnen het recht gespecialiseerd zijn, kunt u uw zaak met een gerust hart aan ons overlaten. Er is namelijk nogal eens sprake van overlap tussen rechtsgebieden.

Ons ervaren en deskundige team beschikt over de kennis die nodig is om de beste oplossing voor u te vinden.

Voor ondernemers hebben wij een speciaal MKB-team klaarstaan.  Zij helpen u graag bij bijvoorbeeld problemen met werknemers, vastgoedtransacties, verzekeringskwesties of andere juridische  ondernemingsrechtelijke kwesties.

Bijzondere aandacht gaat in onze praktijk uit naar internationale cliënten, waaronder expats, internationale ondernemingen en ambassades.

Wij zetten de cliënt op de eerste plek. Met onze persoonlijke en pragmatische aanpak werken we aan de juridisch best mogelijke oplossing. Daarbij heeft een oplossing buiten de rechter om natuurlijk de voorkeur, maar als nodig schuwen we een procedure niet.

Neem gerust contact op voor meer informatie!

Zoekt u een advocaat in Den Haag? ScheerSanders Advocaten helpt u graag verder. Voor meer informatie over uw vraag, uw zaak of één van de rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons kantoor is telefonisch bereikbaar via 070-3659933 of via het online contactformulier.

Heeft u een advocaat nodig?

Neem contact met ons op!