fbpx

Advocatenkantoor in Den Haag – ScheerSanders Advocaten

Zit u midden in een juridisch conflict en kunt u wel wat hulp gebruiken? Of heeft u te maken met bepaalde kwesties waarover u juridisch advies wilt inwinnen? Zoekt u daarom een advocatenkantoor in Den Haag of de omgeving daarvan?

Maak kennis met ScheerSanders Advocaten. Wij zijn een advocatenkantoor in Den Haag. We hebben een groot team van advocaten, met onder meer advocaten die gespecialiseerd zijn in:

Ons advocatenkantoor in Den Haag biedt juridische dienstverlening aan voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wilt u meer weten over hoe onze advocaten u van dienst kunnen zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Waarom ScheerSanders Advocaten?

ScheerSanders Advocaten is een advocatenkantoor uit Den Haag dat juridische dienstverlening aanbiedt aan particulierenondernemers en zorgverleners. Er vindt regelmatig overlap plaats tussen verschillende rechtsgebieden. Ons advocatenkantoor heeft brede specialisaties, met advocaten die op allerlei terreinen hun juridische expertise kunnen uitoefenen. Als particulier kunt u uw zaak dus met een gerust hart aan ons overlaten. Ook voor zakelijke klanten staan wij klaar.

We hebben een speciaal MKB-team, dat over de kennis, ervaring en deskundigheid beschikt om de best mogelijke oplossing te vinden. Al vele jaren staat ons advocatenkantoor ondernemers bij met conflicten met werknemers, vastgoedtransacties, aansprakelijkheidskwesties of andere juridische problematiek binnen het ondernemersrecht.

Voor HR/PZ medewerkers in het midden en klein bedrijf heeft ScheerSanders Advocaten een HR-helpdesk, waar u snel antwoord op uw vragen krijgt.

Zowel voor particulieren als ondernemers geldt bij ons: de cliënt staat op de eerste plaats. Wij hanteren een persoonlijke en pragmatische aanpak, werken snel en effectief en trekken alles uit de kast om voor u de juridisch best mogelijke oplossing te kunnen vinden. Ons motto is ‘voorkomen is beter dan genezen’, maar mocht het tot een procedure komen, dan staan we u graag bij.

Over ScheerSanders Advocaten

ScheerSanders Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag, dat is opgericht in 1991. Door de jaren heen hebben we een brede en diverse cliëntenkring weten op te bouwen. Wij leveren een hoogwaardige juridische dienstverlening, zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden en hanteren korte onderlinge lijnen. Juist dat laatste maakt de uitwisseling van kennis en ervaring binnen ons team erg makkelijk.

Indien nodig kunnen we samenwerken met mensen uit ons solide netwerk dat bestaat uit accountants, fiscalisten en notarissen. Mochten we een doorverwijzing noodzakelijk vinden voor een optimaal resultaat, dan zullen we dat in overleg met u doen. Wij willen namelijk enkel en alleen het beste voor onze cliënten.

Wilt u meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Zoekt u een advocatenkantoor in Den Haag? ScheerSanders Advocaten is u graag van dienst. Om verder te informeren of uw zaak te bespreken kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel direct naar 070 365 99 33 of vul het contactformulier op onze website in. Wij staan u graag te woord.

Heeft u een advocaat nodig?

Neem contact met ons op!